26 Mayıs 2015 Salı

GRANİT STAR GALAXY BAZALI MUTFAK TEZGAHI FİYATI

granit star galaxy modeli bazalı mutfak

Günümüzde mutfaklar banyolar alternatif yaşam alanları olarak karşımıza çıkmaktadır. Zamanımıın çok büyü bir kımını geçirdiğimiz bu alanlarda tabiki de tasarım estetik ergonomik ve fonksiyonerlik açısından aradığımız birçok özellik vardır. Bunun yanında malzeme dayanımı ve dayanıkılığı da aranan özelliklerden biridir.  Daha önceki yazılarımızda bahsettiğimiz çimstonla beraber sıklıkla kullanılan bir başka malzeme de granit olarak karşımıza çıkmaktadır. Granitle ilgili daha geniş bilgi için tıklayınız. 
galaxy star banyo tezgahı
Granit tezgahlar oldukça çeşitli renk ve doku özelliklerine sahiptir bunun yanında daha önce de belirttiğimiz üzere yüksek fiziksel özelliklere sahiptir, öerneğin mutfağımızda eksik olmayan asitli yiyecek ve içecekler temizlik malzemeleri ve bunun gibi çok çeşitli kimyasal maddelere karşı oldukça iyi bir performans sergilemektedir. Bunun yanında çok kolay temizlenebilmesi aslında leke tutmaması , farklı evye uygylamalarına açık olması ve dolaplarla çok iyi uyum sağlaması açısından granit tezgahlar tercih sebebi olabilir. 



Granit star galaxy modeli de sıklıkla kullanılan ve gerçekten çok elegant bir seri olmasından ötürü çok iyi gözüken bir tezgah türüdür. aşağıda da evinize uygulayabileceğiniz birçok granit tezgah tipi gösterilmiştir. Banyo ve mutfağınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz star galaxy modeli bazalı mutfak tezgahı fiyatı ise piyasadametretülü  300 tlden montaj dahil olmak üzere  yapılabilmektedir. 
granit star galaxy bazalı mutfak modeli

galaxy star granit tezgah görsel

galaxy star granit resim

galaxy star granit nasıl görünür
galaxy star granit banyo iyi mi

0 yorum:

Yorum Gönder