13 Ağustos 2012 Pazartesi

MERMER KAPLAMA MERDİVEN RESİMLERİ

 Yukarıda gördügünüz mermer kaplama siyah ve gri mermerlerden oluşan ve bir binanın giriş katında uygulanabilecek tarzda bir yapıya sahip ve circular bir yapıya sahip. yukarıdaki detayda kolona uygulanmış bir ayna detayı ile mermer görüntüsü bir uyum içinde görüntülenmektedir. iş merkezlerinin giriş katına veya hotellerin bekleme salonuna da uygulanabilirliği mevcut olan bu mermer kaplama detayı hoşunuza gidebilir.
 Normal bir yapıda kolaylıkla uygulanabilir olan ve ara sahanlıklı bir merdivene uygulama detayı yukarıda verilmiş bej renkli bir mermer kaplama istiyorsanız yukarıdaki gibi görüneceğini unutmayın. basamaklardan 3 cm kadar çıkıntılarla döşenmiş olan merdiven hoşunuza gidebilir.
 Yukarıda siyah beyaz bir mermer mutfak tezgahı uygulaması görünmekte. Yine gördüğünüz üzere çift lavabo bulunmakta ve son dönemde sıklıkla kullanıla çift lavaboların birinde meyve sebzelerinizi yıkarkarken diğerine çöplerinizi atabilir rahat bir kullanım alanına sahip olmuş olursunuz.
 Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi bej bir merdiven mermer uygulaması görünmektedir. bu sefer korkuluklarıda görme şansımız mevcut
 yukarıdaki resimde birçok granit çeşidini bir arada görmek mümkün. Siyah granit uygulamada daha asil duruyor bizce.
 bu seferde merdivenin plan görünüşünde bir granit uygulaması göze çarplamkta. bir dönel merdiven uygulaması olarak mermer veya granitin nasıl görüneceği yukarıda ki resimde gizli
 Belkide granitin en ok uygulama alanı granit mutfak tezgahlarıdır.. Öyle ki yukarıda da yeşil granit mutfak tezgahı uygulaması görünmekte.